Vloeraankleding

Vloeraankleding

Gelegd door de Meesterstoffeerder

Vloeraankleding 4

Meesterstoffeerder staat voor kwaliteit!
Met de trotse titel Meesterstoffeerder adviseren wij graag over onze ruime collectie in vloeraankleding. Tapijt, vinyl, RevoStones™ Grindtapijt of een trendy karpet/vloerkleed. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Vloeraankleding 3

Wij zijn altijd up-to-date
Helemaal van deze tijd zijn de beton-look vloeren ofwel gietbetonvloeren. Leverbaar in diverse natuurlijke tinten met een matte uitstraling. Verder is het mogelijk een speciale zijdeglans coating aan te brengen. Op deze wijze is hij oersterk en gaat hij een levenslang mee!

Vloeraankleding 2

Houten vloeraankleding
Laminaat is voor veel mensen tegenwoordig niet meer weg te denken in huis. Onze laminaatvloeren zijn van uitstekende kwaliteit; in normale en zware kwaliteiten.
Tevens kan worden gekozen voor een afwerking met “echte” houtnerven welke zorgen voor een levensechte parket-look! Qua garantie zit het ook goed: wij bieden garanties tot wel 20 jaar!

Vloeraankleding 1

Ook voor vakkundige aangebrachte trapbekleding van tapijt of grind zijn wij u graag van dienst! Alle vloeren worden door onze eigen Meesterstoffeerder vakkundig bij gelegd. Wel zo’n gerust idee!

Informatie aanvragen