045 - 564 49 19 info@stikkelbroeck.nl

Plissés & Duette®

Elegant, modern en horizontaal

INFORMATIE

Elegant, modern en horizontaal
U kent ze ongetwijfeld: Plissés & Duette®. Verkrijgbaar in talloze kleuren en uitvoerigen. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Plissés kenmerken zich door hun trapsgewijs opgevouwen doek met aan de achterzijde zichtbare koorden van het optrekmachanisme. Duette® daarentegen hebben een dubbel trapsgewijs opgevouwen doek met tussen de doeken in bevestigd de koorden van het optrekmechanisme.

Kiest u voor een meer stoere uitstraling dan zijn plissés bijzonder geschikt. Wanneer u gaat voor een meer elegante uitstraling dan neemt u liefst Duette®.

Beide zijn verkrijgbaar in zowel zonwerende als zonverduisterende modellen. Daarnaast kunt u kiezen voor bediening/positionering van het stofpakket van boven naar beneden, maar optioneel ook van beneden naar boven. Door deze optie is het mogelijk het stofpakket op elke gewenste positie op het raam te positioneren en in elke gewenste hoogte uit trekken middels het bedieningsmechanisme. Tot slot kunt u nog kiezen voor zijgeleiding indien er sprake is van een draai-/kiepvenster of dakraam.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP

BEKIJK OOK..

Vouwgordijnen / Blinds

Rolgordijnen & duo-rolgordijnen

Gordijnen, Inbetweens & Vitrages

Jaloezieën & Lamellen

Plissés & Duette®

Stijl, smaak & kwaliteit

400% waar u op kunt rekenen!

100% PERSOONLIJK
100% LAATSTE TRENDS
100% VAKMANSCHAP
100% LEVENSLANGE SERVICE